0
Coșul tău
0
Coșul tău

NL Academia de fotbal Ciprian Marica | MarkTwain

Academia de Fotbal

Ciprian MArica

Despre Ciprian Marica

LEADER DE BUSINESS, Sportiv de succes & Pionier pe nișa sa

Prin îmbinarea unei cariere în sport cu mediul de afaceri, Ciprian Marica s-a transformat rapid în mai mult decât un fost atlet de succes și un punct de referință în sport pentru România, într-un adevărat inovator și ambasador prin valorile sale. Ciprian Marica a jucat în 72 de meciuri pentru echipa națională, reprezentând-o între 2003 și 2014, în timpul cărora a marcat 25 de goluri, și a fost decorat cu Medalia “Meritul Sportiv” – clasa a treia, de către Președintele României, Traian Băsescu.

Academia de fotbaL

Academia Ciprian Marica este un centru modern dedicat sportivilor performanți în fotbal, în care eforturile principale sunt cele de descoperire a tinerelor talente care să continue tradiția acestui sport în România ca tezaur național. Căutăm și creștem activ și cu pasiune viitoarele stele ale fotbalului, punând la dispoziție, dincolo de burse și o bază de antrenori profesioniști, și terenuri de fotbal acoperite și încălzite în sezonul rece și foarte bine ventilate și umbrite în sezonul cald, care dispun de tribune și vestiare spațioase. Suntem deschiși să conlucrăm alături de parteneri cu viziune pentru dezvoltarea viitoarelor talente fotbalistice și pentru a inspira generațiile viitoare de campioni.

Beneficii

SALĂ DE
FTINESS

TERENURI
OUTDOOR/INDOOR

VERSTIARE
MODERNE

SAFE
GUARD

KIT
SPORTIV

PROGRAM
NUTRIȚIE

Formular de Înscriere

PERIOADĂ PRESELECȚIE:
15 MAI - 15 IUNIE

Deschidem înscrierile pentru sezonul acesta și așteptăm copii talentați, cu drag de acest sport și care doresc o carieră în fotbal. Completează formularul de înscriere, pune-te pe lista de așteptare, iar colegii noștri te vor contacta cât mai rapid și beneficiază de o lună gratuită de test. Locurile sunt limitate, va exista o preselecție dintre înscrierile din formularul de mai jos.
Pentru mai multe detalii: +40 (730) 298 680.

    Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.