0
Coșul tău
0
Coșul tău

Academia de Fotbal

Academia de

FOOTBALL

Beneficii

Inovație
Comunitate
Accesibilitate

Terenuri

Aceste terenuri au găzduit în trecut de la cursuri de yoga până la evenimente corporate sau competiții de gaming, dând dovadă dintotdeauna de o versatilitate deosebită. Toate terenurile sunt amenajate cu gazon sintetic de cea mai nouă generație, cu sistem profesional antișoc pentru protejarea articulațiilor și instalație nocturnă la standarde europene, evitând astfel granulele de cauciuc. Pasează mingea celor mai buni și testează terenurile de fotbal din cel mai nou club sportiv din București!
Pasează mingea celor mai buni și testează terenurile de fotbal din cel mai nou club sportiv din București!

TEREN MARE

100x64 m

Cu tribune de 1500 locuri și vestiare complet utilate atât pentru competiții, cât și pentru antrenamente, jocuri sau divertisment. Suprafața centrală de joc se transformă în două, 3 sau 4 terenuri distincte care se pot închiria separat pentru antrenamente sau jocuri.

TEREN MIC

22x44m

Acoperite și încălzite pe timp de iarnă, umbrite și ventilate pe timp de vară, ideale pentru antrenamente, jocuri sau ore de sport școlare.

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.