0
Coșul tău
0
Coșul tău

Academia de Padel

Coming Soon

Academia de Padel

Beneficii

Competență
Comunitate
Diversitate

Despre Padel

Padelul este un sport originar din Mexic, care a câștigat rapid popularitate în întreaga lume. Acest sport unic combină elemente de tenis și squash și se joacă pe un teren mai mic decât cel de tenis, înconjurat de pereți de sticlă. Acest tip de sport este o modalitate excelență de a fi activ fizic, dar și de a petrece timp de calitate cu gașca de prieteni pentru că este un sport de echipă. Nu degeaba am decis să îi oferim spațiu la clubul nostru sportiv pentru că urmărim cele mai noi tendințe și susținem sportul în toate formele sale. Hai să explorezi lumea padelului, poate devine chiar sportul tău preferat de mâine!

Terenuri

Terenurile de Padel din cadrul clubului nostru sportiv sunt proiectate special pentru acest tip de sport, cu pereți închiși, cu o dimensiune mai mică decât a terenurilor de tenis și acoperite de un strat de mochetă pentru tracțiune excelentă și un risc redus de accidentare.

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.