0
Coșul tău
0
Coșul tău

Politica de livrare

Politica de livrare

Expediem comenzile doar pe teritoriul României. Expedierea se face în 1-14 zile lucrătoare. Pentru orice comandă, taxa de expediere a coletului este 18 lei (plata online) și 24 lei (plata ramburs). În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-20 zile sau chiar mai mult.
*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

Unde este comanda mea?

Verificați statusul comenzii. Din diverse motive este posibil ca livrarea coletului să întârzie. Puteți verifica oricând statusul comenzii accesând contul de client de pe site-ul nostru.
Dacă au trecut cel puțin 3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii și nu ați primit coletul sau nu ați fost contactat de curier, vă rugăm să ne contactați telefonic, prin rubrica de contact sau prin email.

Suport clienți

Dacă nu sunt la adresa livrării ce se întâmplă? În ziua livrării coletului, curierul vă contactează cu câteva ore înainte, de regulă telefonic. Dacă nu răspundeți și/sau nu vă găsește la adresă, coletul se va păstra în depozitul curierului aproximativ 7 zile. Puteți lua legătura cu compania de curierat sau ne puteți contacta telefonic sau prin rubrica de contact pentru a stabili o nouă livrare.

Cum livrați comenzile speciale?

Comenzile speciale sunt acele comenzi care conțin o cantitate mare de produse sau la volume care nu sunt disponibile pri comandă on-line direct de pe site. Costul de transport și termenul de livrare se stabilesc individual pentru aceste comenzi, echipa de suport clienți vă stă la dispoziție telefonic, prin email sau rubrica de contact.

!

S.C. MRK SPORTS BUSINESS S.R.L., cu sediul în Calea Dorobanți 103-105, București, România, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/19671/2017, având CUI RO 38531280, adresa de e-mail contact@nastase-marica.ro

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.