0
Coșul tău
0
Coșul tău

Despre Noi

Despre Noi

Misiune

condus de acțiune

Identificarea și dezvoltarea jucătorilor în tenis/fotbal au fost puternic influențate de observația subiectivă a antrenorilor clubului nostru. Schimbăm jocul pentru a oferi tuturor șanse egale de a-și atinge obiectivele.

Viziune

creatori de soluții

Viziunea noastră este să fim cel mai bun club sportiv cu servicii integrate din regiune. Succesul nostru se bazează pe valorile noastre conducătoare, care ne ghidează acțiunile și reflectă ceea ce respectăm în fiecare relație cu părțile interesate.

Obiective

eficiență, parteneriat, empatie

Suntem profund ancorați în realitate și credem în rezultate. Luăm decizii bazate pe fapte clare care creează un impact pozitiv și adaugă valoare vieții clienților noștri.

CIPRIAN MARICA

jucator de fotbal

Sunt Ciprian Marica, fost atacant al echipei nationale de fotbal a Romaniei. În 2003, am debutat la naționala României și am jucat în 72 de meciuri, înscriind 25 de goluri. Am jucat în fotbal puternic ei în Europa și a avut cariere de succes la cluburi precum Șahtior Donețk (Ucraina), VfB Stuttgart, Schalke 04 (Germania), Getafe CF (Spania), Konyaspor (Turcia), Dinamo și Steaua din România. Am 38 de ani, sunt născut în București și sunt tată a doi băieți. De mic mi-am urmat pasiunea pentru sport prin muncă asiduă, disciplină și o rutină riguroasă. Mi-am atins obiectivele prin sacrificii și angajamentul față de excelență. Am studiat la UEFA, la federațiile spaniole și elvețiane de fotbal și am făcut un stagiu la Schalke în Germania.

ILIE NASTASE

jucator de tenis

Născut pe 19 iulie 1946,  sunt un fost jucător de tenis românesc, numărul 1 mondial. Am fost clasat pe locul 1 mondial în 1972 și 1973. Am fost primul român care a deținut prima poziție în clasamentul computerizat ATP. Sunt unul dintre cei 10 jucători din istorie care au câștigat peste 100 de titluri ATP, cu 64 la simplu și 45 la dublu. Am câștigat șapte titluri majore: două la simplu, trei la dublu masculin și două la dublu mixt. Am câștigat, de asemenea, patru titluri de campionat Masters Grand Prix de la sfârșitul anului și șapte titluri de Grand Prix (1970–73), precursorii actualului Masters 1000.

Istoria reactualizată

la standardele viitorului

Am preluat și îmbunătățit Stadionul Voința, care este astăzi Năstase&Marica Sports Club. Ne întâlnim într-una dintre cele mai cosmopolite, dar și accesibile, zone din capitală – Floreasca – Promenada Mall, la numai 3 minute de stația de Metrou Aurel Vlaicu și de stațiile de transport STB. Se poate ajunge extrem de ușor și cu autoturismul personal, pentru care punem la dispoziție parcare în interiorul complexului.
Primul gând a încolțit în 2017 și a prins tracțiune odată parteneriatul cu ONG-ul „Fundația pentru tenis Ilie Năstase”. Din 2018, totul a luat forma unei companii românești de succes, cu capital privat, dedicată 100% promovării și valorificării tuturor tipurilor de sport. Facilităm experiențe sportive și de recreere și îmbinăm creșterea economică, protecția mediului și sursele alternative de energie pentru un model de business unic în România.

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.