0
Coșul tău
0
Coșul tău

Politica de retur

Politica de retur

Toate produsele de pe site-ul nastase-marica.ro au pretul afisat in lei (RON), cu TVA inclus, pret ce nu include taxele de transport si ramburs, pe care cumparatorul trebuie sa le suporte. Toate modificarile de pret, reducerile sau promotiile vor fi mentionate in mod explicit in descrierea produsului.
Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metoda, cu personalul firmei S.C. MRK SPORTS BUSINESS S.R.L., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face in urmatoarea zi lucratoare fata de momentul plasarii comenzii. Sunteti instiintat printr-un email in momentul in care produsele comandate au fost predate agentului de curier rapid. Durata de livrare este de 1-14 zile din momentul primirii emailului de instiintare a expeditiei, pentru zonele acoperite de firma de curierat rapid (90% din teritoriul Romaniei). Comenzile inregistrate sambata si duminica vor fi expediate luni, in functie de locatia clientului.
In cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veti fi instiintat telefonic despre acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucratoare.
Produsele sunt impachetate conform cerintelor firmei de curierat si sunt asigurate pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid prin firma FAN Curier. In cazul in care localitatea dvs. nu este in lista FAN Curier, puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii. In ziua in care agentul de curierat va livra produsul, veti fi contactat telefonic pentru a stabili unde doriti sa fie efectuata livrarea. Astfel, puteti alege o alta adresa de livrare, daca nu sunteti disponibil la adresa specificata.
S.C. MRK SPORTS BUSINESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu persoanele ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate. Deasemenea, S.C. MRK SPORTS BUSINESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a le bloca accesul acestora la site.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform prevederilor O.G. 130/2000, cu modificările ulterioare. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu factura in original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In funcție de stocul existent, firma S.C. MRK SPORTS BUSINESS S.R.L. ofera urmatoarele optiuni clientului:
  1. de a inlocui produsul cu altul de aceasi valoare;
  2. de a repara produsul, sau de a returna contravaloarea produsului , in cel mult 30 de zile de la primirea acestuia.
Conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc. S.C. MRK SPORTS BUSINESS S.R.L. nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, şi nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

!

S.C. MRK SPORTS BUSINESS S.R.L., cu sediul în Calea Dorobanți 103-105, București, România, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/19671/2017, având CUI RO 38531280, adresa de e-mail contact@nastase-marica.ro

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.