0
Coșul tău
0
Coșul tău

Informari Generale Despre Proiect

Renewable energy
for MRK sports

Informări Generale Despre Proiect

In activitatea noastra ne-am focusat in a pastra un echilibru intre a fi sustenabili si gasirea de resurse alternative optime. Pentru o sustenabilitate sporită, o bună parte din investiţiile făcute în creşterea clubului nostru au fost canalizate către producția de energie regenerabilă, prin instalare de panouri fotovoltaice pentru consumul propriu.

Comunicat de presă

Firma MRK a castigat proiectul „Renewable energy for MRK Sports”, proiect finantat de – EEA and Norwegian Financial Mechanism in Romania 2014-2021, Energy Programme in Romania: Call SGS‐1.1: ‘Hydropower, geothermal and other RES for SMEs and NGOs.

Invitație achiziție directa
servicii proiectare

Servicii de proiectare pentru obiectivul de investiții, Proiectul "Renewable energy for MRK sports", finanțat din programele operate de Innovation Norway pentru Granturile SEE și Norvegiene 2014 - 2021.

Invitație de participare servicii
management proiect

Servicii de consultanta si management de proiect pentru Proiectul "Renewable energy for MRK Sports", finantat de programele operate de Innovation Norway pentru Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021.

Solicitare oferta publicitate

Având în vedere obiectul de activitate al societății pe care o reprezentați solicităm prin prezența ofertă de preț în vederea achiziționării Publicității proiectului.

Comunicat de presă - Încheiere Proiect

Promotorul de proiect MRK Sports Business SRL, anunță încheirea proiectului "Energie Regenerabilă pentru MRK Sports" în valoare de 149 509 euro.

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.