0
Coșul tău
0
Coșul tău

S a deschis Năstase & Marica Sports Club în București, un spațiu dedicat pasiunii pentru sport și creșterii viitorilor lideri în fotbal și tenis

Ilie Năstase și Ciprian Marica anunță deschiderea celui mai nou, inovativ și sustenabil club sportiv din București, care sprijină tenisul și fotbalul românesc printr o investiție de 20 mil RON. Celebrând carierele emblematice ale celor doi campioni, clubul sportiv pune bazele unor academii unice în țară, cu misiunea de a crea spațiu de învățare și creștere pentru viitori lideri în sport.

Localizat în centrul Bucureștiului, spre zona de nord a capitalei, Năstase & Marica Sports Club pune la dispoziție terenuri de fotbal, tenis și padel aliniate la standardele internaționale FIFA, construind astfel un spațiu ultramodern în care vor crește viitorii sportivi ai țării. Noul club sportiv își propune să devină un etalon în ceea ce privește complexurile sportive, asigurând vestiare securizate prin tehnologie de ultimă generație, dușuri, saună și grupuri sanitare modernizate, cât și puncte medicale și de prim ajutor.

Vorbim despre 14 terenuri de tenis și 4 terenuri de fotbal (unul de 100x64m și unul de 22x44m), acoperite și încălzite în sezonul rece și foarte bine ventilate și umbrite în sezonul cald, dispunând de tribune spațioase, ceea ce transformă clubul sportiv într-un loc potrivit atât pentru competiții sportive, antrenamente sau doar pentru diverstisment și jocuri amicale între pasionații de fotbal.

Mai mult decât atât, Năstase & Marica Sports Club este rezultatul deciziei de a îmbunătăți și optimiza fostul Stadion Voința, prin ONG-ul „Fundația pentru tenis Ilie Năstase”, devenind azi un business viabil și de succes, datorită viziunii pe termen lung a celor doi foști sportivi ai României. Dincolo de recondiționarea vechiului stadion, clubul sportiv se axează pe sustenabilitate, prin instalarea de panouri fotovoltaice pentru consumul propriu de energie electrică verde.

„Am adus multe contribuții patrimoniului sportiv românesc de-a lungul carierei mele, dar cred că cea mai valoroasă este aceea de a lăsa ceva generațiilor care vin în urma mea. Această dorință s-a concretizat în clubul sportiv pe care tocmai l-am deschis, ce va susține talentații în tenis și fotbal să își ducă pasiunea la nivel de performanță. Alături de Ciprian Marica, un fotbalist desăvârșit, am construit acest loc cu adevărat competitiv la nivel de inovație, design și condiții.” – spune Ilie Năstate, fost jucător de tenis românesc, numărul 1 mondial.

„Parteneriarul cu Ilie Năstate a venit natural ca urmare a iubirii pentru sport și pentru carierele care ne-au șlefuit ca sportivi, ca oameni, dar și ca business men. Acest club sportiv reflectă viziunea noastră asupra sportului românesc, dar și asupra condițiilor pe care trebuie să le asigurăm începătorilor pentru a-și putea croi un drum fie în tenis, fie în fotbal. Pregătim multe alte oportunități, precum burse pentru tinerii sportivi, dar le vom anunța la momentul potrivit.” – spune Ciprian Marca, fostul atacant al echipei naționale de fotbal a României, actual om de afaceri.

Năstase & Marica Sports Club își va deschide oficial porțile, începând cu data de 5 octombrie 2023. Rezervările se pot face online, prin formularul disponbil pe website-ul https://nastase-marica.ro . De asemenea, puteți cunoaște antrenorii disponibili în cadrul clubului sportiv pe același site.

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.